کاربرد در صنعت مواد غذایی: بالاترین کاربرد این اسید بیشتر در صنایع غذا در تهیه ترشی و آماده سازی انواع سس های معروف از جمله خردل ، مایونز و کچاپ می باشند و همچنین به عنوان پاک کننده و ضدعفونی کننده در کارخانه های غذایی کورد استفاده قرار میگیرد.
کاربرد در صنعت: از اسید استیک بیشتر برای ایجاد ترکیب مهم و جانبی در مواد صنعتی به کاربرده می شود.کاربرد این ماده ، به عنوان ماده شیمیایی برای تولید بخشی از ترکیبات شیمیایی از جمله:انیدرید استیک ، سرکه و خیلی از مواد پلیمری دیگر مورد کاربرد می باشد.
کاربرد در تولید چسب و رنگ: نزدیک ترین و مهمترین محصول به اسید استیک سرکه است.با این وجود مونومر وینیل استات یکی از مهمترین محصولاتی برای است که برای تولید از ترکیب استیک اسید استفاده می شود.این عملکرد ها شامل :اتیلن ، اسید استیک و اکسیژن بر روی کاتالیزور پالادیوم بوده که منجر به تولید وینیل استات می شود.که به صورت تعدادی از پلیمرها مورد استفاده قرار بگیرند.
کاربرد درعلم پزشکی: در پزشکی از این اسید برای درمان سرطان با تزریق مستقیم آن به تومور انجام می شود که علاوه بر این از اسید استیک یک عامل لیزگلبول های قرمز قبل از برسی گلبول های سفید استفاده می شود و سرکه نیز باعث کاهش غلظت بالای قند خون می شود.
کاربرد در داروسازی: در صنایع داروسازی و در تولید قطره های گوش می توان از آن استفاده کرد.قطره شست و شو دهنده گوش و مجرای آن برای از بین بردن عفونت های داخلی بسیار مناسب هستند و برای تولید ویتامین ها ، هورمون ها و سایر محصولات مورد استفاده قرار بگیرد.